Menu konferencyjne / Przerwy kawowe
Napoje (20 zł/os)
- Kawa parzona, rozpuszczalna z zaparzacza
- Wybór herbat (czarna, owocowa, zielona) z zaparzacza
- dodatki: mleko, mleko roślinne, cukier biały, cytryna w plastrach
- woda mineralna z cytryną w karafkach
- soki owocowe (jabłko, pomarańcza) w karafkach
Przekąski wytrawne (20 zł/os)
- tortille z kurczakiem i mixem sałat
- croissanty z żurawiną i camembertem
- rollsy z ciasta francuskiego
- sajgonki mięsne i warzywne
- bajgle z serkami i wędlinami
- mini hamburgerki
- mini pinsa
- kruche babeczki z nadzieniem
Przekąski słodkie (30 zł/os)
- Croissanty maślane z dodatkiem dżemu
- muffiny, donuty
- mix ciast domowych
- makaroniki
- mini sufleciki czekoladowe
- półmisek owoców
Dodatki
- Zastawa porcelanowa i szklana – w cenie usługi
- Wynajem stołów bankietowych/koktajlowych, krzeseł, obrusów, dekoracji – cena do uzgodnienia
- Obsługa kelnerska w czasie trwania – cena do uzgodnienia
- Możliwość wydania ciepłego dania w szefingach w formie szwedzkiego stołu lub porcjowo – cena do uzgodnienia
- Dojazd powyżej 10 km – cena do uzgodnienia





