Zupa (15 zł/os)
- Bogracz
- Gulasz z drobiowy
- Krem brokułowy z prażonymi migdałami
- Krem cebulowy z grzanką serową
- Krem pomidorowy z pesto bazyliowym
- Strogonoff
- Zupa szczawiowa z buncem
- Zupa z borowików z serową grzanką
- Zupa z groszku łuskanego z grzankami
- Zupa z pieczonych białych warzyw podana z palonym porem
- Żurek staropolski
II Danie (30 zł/os)
- Devolay z serem
- Kotlet króla Sasa
- Grilowany filet z pomidorami i mozzarella w sosie bazyliowym
- Roladka drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie serowym
- Eskalopki z kurczaka z sosem grzybowym
- Fileciki z indyka w sosie z zielonego pieprzu
- Fileciki z indyka zawinięte w wędzony boczek
- Filet z kurczaka w sosie porowym
- Karczek pieczony w sosie z palonego czosnku
- Rolada schabowa nadziewana pikantnym mięsem indyczym w sosie grzybowym
- Schab pieczony w sosie grzybowym
- Udziec indyczy ze szpinakiem w sosie czosnkowym
- Zrazy zawijane z farszem cebulowym w sosie kminkowym
Dania wegetariańskie:
- Placki szpinakowo-gryczane w sosie grzybowym
- Pieczony łosoś z sosem cytrynowym
- Tarta porowo-grzybowa z dipem czosnkowym
- Naleśniki ze szpinakiem i serem feta
- Pierogi ruskie
Dodatki:
- Ziemniaki / rozetki ziemniaczane / ziemniaki opiekane
- Risotto z warzywami / ryż
- Kluski śląskie / kopytka
- Surówki
Pozostałe
- Zastawa porcelanowa i szklana – w cenie usługi
- Wynajem stołów bankietowych/koktajlowych, krzeseł, obrusów, dekoracji – cena do uzgodnienia
- Obsługa kelnerska – cena do uzgodnienia
- Dojazd powyżej 10 km – cena do uzgodnienia